SVENSKA

ENGLISH

 

VÅRT MÅL PÅ MILNER'S FISH & CHIPS är att erbjuda dig de bästa fish and chipsen med världen som vår inspiration. Hos oss får du förutom riktigt goda traditionella fish & chips även andra fantastiska fiskrätter som passar för både lunch, take away, för hemmakvällen och för företagstillställningar. Vi ser fram emot att träffa dig och hoppas du kommer och smakar på vår goda mat!

Titta in här för att se var i Stockholm vi står.

 

VI SER PÅ FISH & CHIPS SOM KLASSISK GATUMAT

 

Precis som mycket annan gatumat som har utvecklats i nya riktningar, som hamburgare och tacos, ser vi på klassiska fish and chips som en grund att bygga vidare på och kommer erbjuda nya spännande varianter av den klassiska rätten. En perfekt klassisk brittisk fish & chips kommer alltid att att finnas på menyn men vi kommer även vara lite okonventionella. Läs gärna mer om våra maträtter nedan.

 

Vi strävar efter att alltid kunna servera hållbart fiskad fisk som är MSC godkänd. Vi gör vår smet själva och våra pommes frites är alltid färska, inte frysta, och krispigt friterade med en släng havssalt på. 

 

Vi ser fram emot att träffa dig vid trucken!

Simon Milner

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Bite-size crispy cod, coriander, lime and sweet mango & chili salsa in a warm flour tortilla. 

Milner's Fish & Chips är tillgängliga för catering, events, bröllop, fester och alla typer av evenemang där ni vill ha fantastiska fish & chips eller andra fisk- och skaldjursrätter. Allt är nylagat på plats från vår truck som har en fin och ren brittisk "retro" stil.

 

Fyll gärna i och skicka in formuläret nedan eller ring direkt på 076-600 27 22.

CATERING & EVENT 

076-600 2722

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

PROFIL@